42NETTEL VOIP Provider

JOIN US

WE ARE THE LEADER PROVIDERS OF RADIO TECHNOLOGY

 

42NETTel is a 4NETMedia Brand for VoIP solutions.We are the Magyar market leaders on both software and hardware for the Radio Stations.

Our technology is solid and, of course, efficient.

You can benefit of our knowledge for your company,
from a small hotel chain to a multinational company.

Read More

Since 2000

42NETTel is established in Hungary, it’s a division of 42NETMEDIA Group, a leader company in the telecommunications.
Modern technologies, international background, advanced network, as well as experienced and highly qualified team of professionals,
ensure that we provide quality service to our clients!

Budapest establishment

A 42NETMEDIA Csoport telekommunikációs szolgáltatásainak hátterét olyan munkatársak szakmai elkötelezett munkája segíti, akik az elmúlt tíz esztendőben hazai és nemzetközi cégeknél szereztek tapasztalatot. Hálózatunk központja Magyarország Internetes Csomópontjában a budapesti adatcserélő központban, BIX-en található. Internet alapú távközlési szolgáltatóként számos országban továbbítjuk ügyfeleink hang-, adat- és video forgalmát saját fejlesztésű hálózatunkon keresztül. Telekommunikációs szolgáltatásaink többsége, -pl. 42NETLink PBX-, a világon bárhol igénybe vehetőek.

European market

Magyarországon kívül több leányvállalatot kívánunk létrehozni még ebben az esztendőben, Horvátországban, Romániában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Szlovéniában. Az így létrejött hálózat továbbfejlesztése és bővítése folyamatosan zajlik.

Streaming focused

A 42NETTel a távközlési szolgáltatások mellett az informatikai fejlesztések terén is aktív. Elsősorban adat- és hangszolgáltatásokat kínál, emellett nagykapacitású adatmentésekre, streaming szolgáltatásokra specializálódott szegmensekkel is rendelkezik.

Market expansion

A 42NETTel a tervek szerint az elkövetkező években jelentős mértékben növeli részesedését a magyarországi szolgáltatói piacon. Szolgáltatáskínálatunk mellett saját kiépítésű és üzemeltetésű hálózatunk is dinamikusan bővül Európában.

Techology first

Nemzetközi tapasztalatunk, és csúcstechnológiai fejlesztéseink révén úttörők kívánunk lenni az alternatív telefonszolgáltatók között.